Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 500 g |
brambory | 4 ks |
zakysaná smetana | 1 ks |
mléko | 250 ml |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
pepř | |
vejce | 2 ks |
ocet | |
sůl | |
slanina (špek) | 30 g |
Postup: Větší krůtí horní stehno i s kůží omyjeme, prošpikujeme proužky slaniny (nožem... zobrazit recept
Postup: Na vál si dáme prosátou hladkou mouku, mletý cukr, rozkrájené máslo, mleté... zobrazit recept
Postup: Cukr, máslo a žloutky utřeme, postupně přidáváme kaštanovou mouku a mléko,... zobrazit recept
Postup: Oloupané brambory a očištěnou mrkev, v poměru 2 : 1, nakrájíme na kostičky. Ve... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...